Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/21/1009521/leigongteng.eu/public_html/framework/class.database.php on line 59 Lei Gong Teng - Ce varianta de Lei Gong Teng sa alegeti

Ghidul Final de tratare si vindecare cu Lei Gong Teng

1. Ce varianta de Lei Gong Teng sa alegeti?

Exista multe variante de Lei Gong Teng. Ceea ce este important este sa stiti sa alegeti varianta care este atat eficienta cat si netoxica pentru dv. Nu va ganditi ca gasiti - de exemplu - pe okazii lei gong teng uscat sau pulbere sau pentru ceai. Atentie, Lei Gong Teng in varianta neprocesata nu este o alegere sanatoasa pentru consum uman. Alegeti pe cat posibil Lei Gong Teng sub forma de extract din radacina, radacina fiind singura parte cu virtuti terapeutice.

Lei Gong Teng capsule cu extract de pe www.leigongteng.eu este extract 5:1 de radacina de Lei Gong Teng (Radix Tripterygii Wilfordii). Din planta au fost eliminate substantele periculoase pastrandu-se numai substanta activa, triptolide. Aceasta varianta de Lei Gong Teng este cea mai eficienta si una dintre putinele recomandate pentru consum uman in siguranta.

Utilizarea plantei integrale este toxica, printre efectele secundare numarandu-se probleme si iritare intestinala, suprimarea proliferarii limfocitelor pana la stop cardiac in cazuri rare.

De aceea va recomandam capsulele cu extract de Radix Tripterygii Wilfordii, fara efecte secundare.

2: Triptolidele si apoptoza celulei canceroase >>

eXTReMe Tracker