Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/21/1009521/leigongteng.eu/public_html/framework/class.database.php on line 59 Lei Gong Teng - Dozaj si mod de administrare

Ghidul Final de tratare si vindecare cu Lei Gong Teng

4. Dozaj si mod de administrare

Lei Gong Teng se utilizeaza intotdeauna pe stomacul gol. Puteti bea apa, o apa cat mai pura, nu sucuri si nu indulcita cu nimic, nici macar miere. Cand folositi Lei Gong Teng puteti bea apa. Atat.

Luati cate o capsula de trei ori pe zi astfel: dimineata, pranz si seara.

Stomacul gol inseamna ca inainte si dupa ce luati capsula de Lei Gong Teng lasati o ora. O ora inainte/dupa nu mancati nimic si beti doar apa.

De exemplu, imediat ce va treziti luati o capsula de Lei Gong Teng si beti apa. Dupa o ora puteti manca. La pranz, dupa ce a trecut macar o ora de la masa de dimineata, mai luati o capsula si beti apa. Dupa inca o ora puteti manca. Seara, dupa ce a trecut o ora de la ultima masa, luati capsula de seara cu apa.

Respectati cu strictele pauza de o ora inainte/dupa capsula. Daca nu o respectati efectele vor fi diminuate.

Foarte important: Lei Gong Teng poate fi luat sub forma de doza de atac daca folositi varianta pe care o comercializam noi (www.leigongteng.eu). Astfel, in loc de o capsula de trei ori pe zi luati dublu, doua capsule de trei ori pe zi.

Acest lucru este benefic pentru organism deoarece actioneaza de doua ori mai eficient si vindecarea este util sa se faca repede mai ales pentru cazuri grave ce nu suporta amanare.

<< 3. Vindecarea de cancer cu Lei Gong Teng

5. Dieta recomandata pentru cancer >>

eXTReMe Tracker