Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/21/1009521/leigongteng.eu/public_html/framework/class.database.php on line 59 Lei Gong Teng - Triptolidele si apoptoza celulei canceroase

Ghidul Final de tratare si vindecare cu Lei Gong Teng

2. Triptolidele si apoptoza celulei canceroase

Lei Gong Teng, numita si Tunetul din vita de vie a lui Dumnezeu a fost folosit in medicina chineza de secole pentru pacientii cu febra, edem, frisoane. Capacitatea plantei de a vindeca si cancerul a fost descoperita cand cercetatorii de la Universitatea Masonica pentru Cancer din Minnesota au descoperit ca tumorile pancreatice ale cobailor au disparut complet. Acestia nu au aratat nici o urma de tumoare dupa numai 40 zile de tratament si nici dupa aceea.

Multe studii au aratat ca aceasta substanta, triptolide, se gaseste in Lei Gong Teng si induce apoptoza (moartea) celulelor canceroase. Intr-unul din studii, apoptoza indusa de triptolide a fost mediata de expresia regulata a unei gene asociata cu apoptoza, numita caspase-3 and bax, demonstrand astfel in laborator ca Lei Gong Teng este un tratament dovedit anti-cancer.

<< 1. Ce varianta de Lei Gong Teng sa alegeti?

3. Vindecarea de cancer cu Lei Gong Teng >>

eXTReMe Tracker