Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/21/1009521/leigongteng.eu/public_html/framework/class.database.php on line 59 Lei Gong Teng - Vindecarea de cancer cu Lei Gong Teng

Ghidul Final de tratare si vindecare cu Lei Gong Teng

3. Vindecarea de cancer cu Lei Gong Teng

Multi dintre cei care folosesc Lei Gong Teng sunt bolnavi de cancer in diverse faze. Exista cazuri vindecate insa va voi recomanda mai jos cateva produse cu care sa combinati Lei Gong Teng pentru ca sansele de vindecare, chiar si pentru cancer in ultima faza, sa creasca exponential.

Este important ca recomandarile sa fie urmate cu strictete si multa atentie. Nu ignorati nici dieta recomandata anti-cancer din ultimul capitol al acestui ghid.

Asadar, desi la testele in vitro si in vivo pe cobai cancerul a disparut integral in cele 40 zile, este recomandat ca pentru consum uman sa se continue tratamentul chiar si dupa vindecarea completa, cel putin 6 luni. De ce? Pentru ca medicina actuala nu poate detecta prezenta celulelor maligne daca acestea sunt in cantitate mica in organism sau daca au ramas localizate in anumite organe, in proportie de sub 1%.

Problema este ca, desi un organism sanatos nu se imbolnaveste de cancer daca are intr-un organ sub 1% calule canceroase decat daca este slabit, un organism care abia a scapat de cancer poate recidiva extrem de usor. Lupta este grea si trebuie mentinuta constant cu suplimente si cu dieta.

De asemenea, mediul este important pentru lupta anti-cancer. De aceea va recomand un mediu sanatos, undeva la munte, la mare, aer curat etc. Daca acest lucru nu este posibil macar evitati stresul, inconjurati-va de oameni care va iubesc si va ingrijesc, care contribuie la starea dv spirituala de bine.

Urmati-mi sfaturile cu strictete, mentine-ti-va o atitudine pozitiva si veti birui aceasta maladie a secolului. Stiu multi care s-au vindecat, dar stiu si multi care au pierdut lupta pentru ca au refuzat sa isi mai ia suplimentele, au mai fumat o tigara-doua de pofta, au continuat sa mearga la servicii stresante, au consumat sucuri "naturale" sau "100% naturale" din comert etc.

Dupa cum va spuneam la inceputul capitolului, vindecarea este posibila, insa nu cu medicamente. Din pacate chimioterapia nu a vindecat niciodata pe nimeni si are foarte multe efecte negative. In multe cazuri chimioterapia grabeste sfarsitul si o face intr-un mod dezastruos pentru organism.

Pe de alta parte exista suplimente care sa restabileasca starea de bine si daca ii este dat sa aiba timp sa le foloseasca, organismul se poate recupera in proportie de 100%.

Astfel, Kombucco Orientalis este un supliment 100% natural, probiotic, ce ajuta organismul cu enzime digestive, il detoxifica si datorita a doua componente, carcinoicina si carcinomidina, ajuta si la eliminarea tumorilor canceroase din organism.

Atentie insa, Kombucco Orientalis este un produs de laborator, este marca a firmei Ela Star si nu se gaseste la diversi indivizi care au aparut si care vand produse cu denumiri asemanatoare folosindu-se ilegal de denumirea marcii. La momentul cand scriu acest ghid, Kombucco Orientalis gasiti pe www.alb.ro sau pe shop.alb.ro.

Preparati-va si folositi zilnic Kombucco Orientalis din KIT-uri. Va recomand varianta "cancer clear" optimizata pentru bolnavii de cancer.

Un alt supliment care va ajuta sa va vindecati si care singur a vindecat multi oameni este ceaiul indian Chippewa. Acest ceai ajuta organismul nu doar in lupta anti-cancer, dar si detoxifica si elimina metalele grele din organism.

Daca aveti scaun moale, foarte mirositor sau in cantitate mare, ganditi-va ca acest suplimente va ajuta sa eliminati toxinele din organism. Unii si-au facut griji ca au diaree si au intrerupt tratamentul. Nu faceti acest lucru. Detoxifierea este importanta si ganditi-va: e mai bine ca materiile acelea ce stau in colon de zeci de ani, lipite de peretii acestuia, sa ramana acolo sau sa le eliminati?

<< 2. Triptolidele si apoptoza celulei canceroase

4. Dozaj si mod de administrare >>

eXTReMe Tracker